Torkad tomatsås

Det är enklare än du tror att torka tomatsås och annat blött.

Typ:

Huvudmål

Portioner/mängd:

x

Ingredienser:

Tomatsås helst utan fett.

Gör så här:

Använd inget fett i såsen

Bred ut på plåt, ca 0,5 cm tjockt.

Torka i 50 grader i ca 10 timmar.

Torkugn eller varmluftsugn är bäst.

Klipp till önskade bitar.

Om du torkar riktigt hårt så kan du mixa till ett pulver.

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg