Tonfisk med sweet chili (egen "frystorkad" rätt)

Tonfisken torkar du i vanlig ugn (50 grader) eller i torkugn (50 grader).

Typ:

Huvudmål

Portioner/mängd:

1

Ingredienser:

140 g finfördelad tonfisk i vatten som torkas i ca 8 timmar, smula när det är torrt
3 dl snabbris (3 min)
1 liten påse sweetchilisås
15 ml olja
Lite salt & peppar

+ 3 dl hett vatten

Gör så här:

- Blanda alla ingredienser i en påse

- Tillsätt hett vatten och låt stå i 5-10 minuter

- Ät!

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg