Svampomelett

Svampomelett passar perfekt till en soppa. Omeletten på bilden är gjord i gästköket på Sylarnas fjällstation.

Typ:

Huvudmål

Portioner/mängd:

2

Ingredienser:

0,5 dl torkad svamp
4 ägg (eller motsvarande mängd äggpulver + vatten)
0,7 dl vatten
0,5 tsk salt
0,5 krm svartpeppar
+1 msk olja

Gör så här:

- Blötlägg allt utom oljan i tio minuter.
- Stek på svag värme i olja i ca fem minuter, gärna med lock.

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg