Baconlunch

Av: greendanger

Massiv bukfylla med bacon och potatismos

Typ:

Huvudmål

Portioner/mängd:

1

Ingredienser:

125 g bacon
1 port potatismos
ca 1 msk rostad lök
vatten

Gör så här:

Går att laga hemma också, men det blir inte samma värme som över gas eller spritkök.

1, Laga potatismos enligt recept från förpackningen, när moset är klart rör i rostad lök. Synka detta så det blir klart runt punkt 2.

2. Stek bacon över öppen eld via gas eller spritbrännare. Låt gärna lågorna från brännaren fatta eld med fettångor från bacon. Krispigare bacon än det här har jag aldrig råkat på!

Rör ihop bacon, fett och potatismos.

För att skala upp, 125 g bacon per portion, samt potatismos enl recept!

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg