Vad äter ni till frukost och lunch?

Frukost/Fika
Rallarhalvor med mjukost
Te/Kaffe
Chokladbit

Lunch
Torrmat

Middag
Torrmat

Fika
Choklad/Kexchoklad

Fördelar:
Tar lite plats i ryggsäcken, slipper diska kastruller för jag kokar ej gröt. Behöver bara värma hetvatten i pannan på gasolköket.
 
På morgonen kokar jag vatten till 0.7L blåbärssoppa som hänger med i termosen. Denna dricker jag ur under små pauser fram till 14-16. Då brukar jag stanna och äta lunch vilket blir torrmat.
 

Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg