Vill tacka för alla bra och kloka råd och har nu en ganska bra bild av vad jag behöver för kök och då infinner sig ju följdfrågan vad ska jag laga till i köket?
Samma sak här jag vill ha mat som kan lagras länge och inte är krångligt att laga och ändå smakar iaf hyfsat gott, förväntar mig inte någon "cafe opera" kvalitet men det är ju kul om det smakar så man vill äta upp hela portionen.
Valen känns som frystorkat eller konserver på burk så vad är för och nackdelar med de båda och finns det annat att tillgå?
Det är alltså bara för kortare tider så måste inte vara så många varianter utan mera lättlagat och hyfsat gott men mest lagringståligt.
Samma sak här jag vill ha mat som kan lagras länge och inte är krångligt att laga och ändå smakar iaf hyfsat gott, förväntar mig inte någon "cafe opera" kvalitet men det är ju kul om det smakar så man vill äta upp hela portionen.
Valen känns som frystorkat eller konserver på burk så vad är för och nackdelar med de båda och finns det annat att tillgå?
Det är alltså bara för kortare tider så måste inte vara så många varianter utan mera lättlagat och hyfsat gott men mest lagringståligt.