Pja, det var väl närmare 50 ° i snitt.
Inget att tacka för. Tyckte det var lite spännande att se om lök är konstig. Har torkat rätt mycket, men mest för att ta till vara på svamp, frukt och bär, inte så mycket till mat så att säga, så sugen på att testa hur torkad lök funkar i matlagningen också.
Trodde lök borde torka relativt fort eftersom bitarna är tunna i två dimensioner. Jämfört med t.ex. äppelringar som är rätt stora även om de är tunna i en dimension. Och så var det ju också.
Verkligen supermärkligt. Som du ser är det inte lövtunna skivor heller. Har de andra grejerna du torkat också tagit längre tid än förväntat? Tänker om torken inte gör sig av med fukten som den borde.
Vad gott det var att knapra på torkad lök förresten! Hmm, smula på toppen av en macka är nog supergott... om jag nu åt bröd.
Inget att tacka för. Tyckte det var lite spännande att se om lök är konstig. Har torkat rätt mycket, men mest för att ta till vara på svamp, frukt och bär, inte så mycket till mat så att säga, så sugen på att testa hur torkad lök funkar i matlagningen också.
Trodde lök borde torka relativt fort eftersom bitarna är tunna i två dimensioner. Jämfört med t.ex. äppelringar som är rätt stora även om de är tunna i en dimension. Och så var det ju också.
Verkligen supermärkligt. Som du ser är det inte lövtunna skivor heller. Har de andra grejerna du torkat också tagit längre tid än förväntat? Tänker om torken inte gör sig av med fukten som den borde.
Vad gott det var att knapra på torkad lök förresten! Hmm, smula på toppen av en macka är nog supergott... om jag nu åt bröd.