Har provat lite mer nu, riktigt kul, mitt krav är att käket ska bli ok efter ca 30 min återvattning, och sen bli bra när man lagar till det på campingköket. Mina erfarenheter so far:
Bönor, kikärtor, kokade linser, lök, spenat, svamp, alla grönsaker funkar bra. Min favorit är konserver med ChiliConCarne, torkas tillsammans med oliver, lök, bönor, paprika. Eller konserv med köttfärsås med olika grönsaker och bönor, kikärtor. Stek i woken först för att få bort så mkt vätska som möjligt, krydda,sen torka i ugnen. Blir smarrigt att torka feta-ost oxå, och tillsätta i rätterna ovan.
För en Middag behövs sen ca 100g torkat, ca 2.5 dl, nästan en full Kåsa. + Pasta el couscous el bulgur.
Även vanlig och rökt lax blir bra. Skär i småbitar, stek lite i woken tillsammans med grönsaker och kanske fet-ost, torka sen.
Kyckling och potatis funkar inte alls, blir stenhårt även efter återvattning. Lövbiff är på gränsen, kräver lång återvattning, >2h, och blir då nästan ok.