Inför höstens långvandring försöker jag att hitta sätt att variera kosten, utan att för den skull behöva bära särskilt mycket extra vikt.
Det jag letar efter är proteinrika produkter att ha i lunchsoppan eller min middagsbulgur/couscous. Produkten ska gå att äta efter att ha legat och svällt tillsammans med grönsakerna/spannmålet i hett vatten i ca 5 minuter. Jag har testat med torkad kött, parmesanost och ölkorv och har provat mig fram med olika torkade grösaker, men söker lite variation på proteinfronten. Är nyfiken på soyabönor eller andra bönor, men de som finns i påsar i butik verkar behöva lång blötläggning. Fungerar det att ugnstorka tinade soyabönor eller andra konserverade bönor? Broccoli vore också matigt och gott att ha i soppa. Någon som vet hur den blir om man torkar den?
Nötte har jag redan en hel del i kosten i form av powerbars, så det vill jag inte ha i maten.
Tacksam för all hjälp!
/Camilla
Det jag letar efter är proteinrika produkter att ha i lunchsoppan eller min middagsbulgur/couscous. Produkten ska gå att äta efter att ha legat och svällt tillsammans med grönsakerna/spannmålet i hett vatten i ca 5 minuter. Jag har testat med torkad kött, parmesanost och ölkorv och har provat mig fram med olika torkade grösaker, men söker lite variation på proteinfronten. Är nyfiken på soyabönor eller andra bönor, men de som finns i påsar i butik verkar behöva lång blötläggning. Fungerar det att ugnstorka tinade soyabönor eller andra konserverade bönor? Broccoli vore också matigt och gott att ha i soppa. Någon som vet hur den blir om man torkar den?
Nötte har jag redan en hel del i kosten i form av powerbars, så det vill jag inte ha i maten.
Tacksam för all hjälp!
/Camilla