Nog finns det alternativ till att bara äta frystorkat?
Första delen av turen äter du färskvaror, kallrökt fläsk, frysta köttbitar (som tinar i ryggan), ägg (som alltså inte behöver kylförvaras).
Sedan äter du blandat av frystorkat från butik, ugnstorkat, grötvarianter med torkad frukt, rötter (rallarros, vass, hundkäx mm) kokta med buljongtärningar, kanske lite fisk, sojafärs och annat från hälsodisken av butiken med lite torkade kryddor för smaken.
Det jag undrar är hur effektivt det är med vacuumpackad mat, vad gäller hållbarhet alltså?
Om man kan få maten ompackad i mindre paket i butiken borde det inte vara bekymmer att få det ena och andra vacuumpackat.
Men hur länge det håller skulle jag vilja veta...
Första delen av turen äter du färskvaror, kallrökt fläsk, frysta köttbitar (som tinar i ryggan), ägg (som alltså inte behöver kylförvaras).
Sedan äter du blandat av frystorkat från butik, ugnstorkat, grötvarianter med torkad frukt, rötter (rallarros, vass, hundkäx mm) kokta med buljongtärningar, kanske lite fisk, sojafärs och annat från hälsodisken av butiken med lite torkade kryddor för smaken.
Det jag undrar är hur effektivt det är med vacuumpackad mat, vad gäller hållbarhet alltså?
Om man kan få maten ompackad i mindre paket i butiken borde det inte vara bekymmer att få det ena och andra vacuumpackat.
Men hur länge det håller skulle jag vilja veta...