Bred ut äggen på bakplåtspapper med hjälp av brödpenslingspenseln. Finfördela, mortel eller kryddkvarn. Då löser de sig bäst.
Bra tips, de ska jag komma ihåg!
Peter P.
Trådstartare | Titel | Forum | Svar | Datum |
---|---|---|---|---|
|
Ägg och kyla | Friluftsmat | 5 | |
|
Koka ägg i mattermosen | Friluftsmat | 21 | |
|
Knäckta ägg/färdig smet, hållbarhet? | Friluftsmat | 5 | |
|
Ägg | Friluftsmat | 24 | |
|
Råa ägg | Friluftsmat | 13 | |
|
Hållbarhet på ägg | Friluftsmat | 22 | |
|
Ägg? | Friluftsmat | 13 | |
|
Transport av smör och ägg | Friluftsmat | 31 | |
|
Torka ägg | Friluftsmat | 8 | |
|
Steka bacon | Friluftsmat | 19 | |
|
Bacon som håller? | Friluftsmat | 11 | |
|
Torka Bacon | Friluftsmat | 13 | |
bacon | Friluftsmat | 3 |