Bred ut äggen på bakplåtspapper med hjälp av brödpenslingspenseln. Finfördela, mortel eller kryddkvarn. Då löser de sig bäst.
Bra tips, de ska jag komma ihåg!
Peter P.
Trådstartare | Titel | Forum | Svar | Datum |
---|---|---|---|---|
Koka ägg i mattermosen | Friluftsmat | 21 | ||
Knäckta ägg/färdig smet, hållbarhet? | Friluftsmat | 5 | ||
Ägg | Friluftsmat | 24 | ||
Råa ägg | Friluftsmat | 13 | ||
Hållbarhet på ägg | Friluftsmat | 22 | ||
Ägg? | Friluftsmat | 13 | ||
Transport av smör och ägg | Friluftsmat | 31 | ||
Torka ägg | Friluftsmat | 8 | ||
Steka bacon | Friluftsmat | 19 | ||
Bacon som håller? | Friluftsmat | 11 | ||
Torka Bacon | Friluftsmat | 13 | ||
bacon | Friluftsmat | 3 |