Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Torkade hallon- och chokladrutor
Om du ska torka dessa kakor så är en torkugn bäst, men en varmluftsugn fungerar också bra. Genom att torka kakorna så blir de lätta, håller väldigt länge och kan förvaras i rumstemperatur.
- Tillsätt alla ingredienser i matberedare och mixa helt slätt (ca två min)
- Bred ut på bakplåtspapper eller torkpapper, en halv centimeter tjockt (ja, så tunt!) En blöt slickepott kan vara en god hjälp, eller om du lägger ett bakplåtspapper ovanpå och kavlar. Testa dig fram.
Torka: 50 grader/ 4 + 4 timmar
- Torka mitt i ugnen i fyra timmar (50 grader), vänd sedan kakan och torka fyra timmar till, placera på galler om det går.