Snabba choklad och kokoskakor

De här kan göras som RAW-kakor. För att kakorna ska bli RAW så ska alla ingredienserna vara RAW, dvs inte upphettade till mer än 42 grader. Men det går förstås att göra kakorna även om du inte använder ingredienser som är RAW.

Typ:

Mellanmål, Övrigt

Portioner/mängd:

10 bars

Ingredienser:

1 dl valnötter
1 dl mandel
1 dl kokosflarn/ riven kokos
1-2 msk kakaopulver
*
2 msk kokosolja
1 dl russin
1 dl dadla

Gör så här:

- Mät upp torkad frukt genom att packa i decilitermått.

- Pulsera nötter, kokos och kakao så att det blir grovhackat. Häll i skål.

- Mixa kokosolja, russin och dadlar till en slät smet. Blanda med de torra ingredienserna.

- Gör en limpa 2 cm tjock.

- Kyl och skär i bitar.

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg