Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Den här lyxbaguetten gjorde vi en vintermorgon, framför en öppen brasa ute på en morgontur. Knappast anpassad för uteliv, men trevlig när man vill göra en schysst brunch ute någon dag.
Typ:
Frukost, Förrätt, Mellanmål
Portioner/mängd:
4
Ingredienser:
1 st färsk baguette
1 st paket bacon
1 st Brieost
1 st färsk salladskruka
1 st röd lök
1 paket Philadelphiaost
Gör så här:
Sätt igång brasan. Stek eller grilla bacon, under tiden går det bra att skära upp baguetten och bre med Philadelphiaost. Lägg på sköljda salladsblad, rödlöksskivor och en rejäl skiva Brieost. När baconskivorna är knapriga läggs dessa på baguetten. Klart!