Lyxbaguette för dagsturen

Av: peterfuchs

Den här lyxbaguetten gjorde vi en vintermorgon, framför en öppen brasa ute på en morgontur. Knappast anpassad för uteliv, men trevlig när man vill göra en schysst brunch ute någon dag.

Typ:

Frukost, Förrätt, Mellanmål

Portioner/mängd:

4

Ingredienser:

1 st färsk baguette
1 st paket bacon
1 st Brieost
1 st färsk salladskruka
1 st röd lök
1 paket Philadelphiaost

Gör så här:

Sätt igång brasan. Stek eller grilla bacon, under tiden går det bra att skära upp baguetten och bre med Philadelphiaost. Lägg på sköljda salladsblad, rödlöksskivor och en rejäl skiva Brieost. När baconskivorna är knapriga läggs dessa på baguetten. Klart!

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg