hejsan
köp ett gasolkök, ett stadigt ett. dvs Trangia eller Primus ETA power-kök !! (inbyggt vindskydd får du på köpet..)
komplettera sedan med att bygga in ett multikök i trangian om/när du behöver ett vinterkök/multikök.
fördelen med trangia gaskök är att det är stabilt och pga slangen går att använda sievertstuber på vintern.
rekommenderar en hajkbricka (2mm plywood med ovansida med grillfolie) som underlag i snön..
hoppa över t-dojjan helt, låg effekt på vintern, man sullar jämt och det smakar illa till maten
är ni två så köp ett trangia25.
skippa trangiakopior - köp hellre beggat,, kvalitet lönar sig,
undvik aluminiumkärl, min kastrull är belagd och sotpannan rostfri med kopparbotten..stekpannan varierar-ibland medföljer en stekpanna avsedd för crepes,,
använd alltid lock och vindskydd.
vänligen nils
köp ett gasolkök, ett stadigt ett. dvs Trangia eller Primus ETA power-kök !! (inbyggt vindskydd får du på köpet..)
komplettera sedan med att bygga in ett multikök i trangian om/när du behöver ett vinterkök/multikök.
fördelen med trangia gaskök är att det är stabilt och pga slangen går att använda sievertstuber på vintern.
rekommenderar en hajkbricka (2mm plywood med ovansida med grillfolie) som underlag i snön..
hoppa över t-dojjan helt, låg effekt på vintern, man sullar jämt och det smakar illa till maten
är ni två så köp ett trangia25.
skippa trangiakopior - köp hellre beggat,, kvalitet lönar sig,
undvik aluminiumkärl, min kastrull är belagd och sotpannan rostfri med kopparbotten..stekpannan varierar-ibland medföljer en stekpanna avsedd för crepes,,
använd alltid lock och vindskydd.
vänligen nils
Senast ändrad: