Nej, var påstår jag det?Du påstår att forumanvändaren som hade torkat en kycklinggryta (som BLEV dålig) hade en industriellt desinfekterad lokal? OK
Jag menar tvärtom att torka en färdig gryta är helt fel sätt att använda torkning.
Ska man torka så ska alla ingredienser torkas för sig, för att man ska kunna hålla på hygienen.
Jag ville bara se till att folk inte fick för sig att alla livsmedel blir dålig på 4 timmar om man försöker torka dem, för vissa livsmedel behöver torkas långsamt och länge för att blir rätt torkade.
Jag skriver "inuti kött", djurens magar och avföring finns inte "inuti kött".Du påstår att det inte finns några som helst bakterier i djurs magar, bland deras avföring, i deras blod osv? OK
I friska djur finns det inga bakterier i blodet. Har man bakterier i blodet kallas det "blodförgiftning".
Kan du försöka läsa vad jag skriver istället för att hitta på eget?