Poppa poppcorn

Det funkar med båda utifrån min uppväxt på 70-talet när vi gjorde popkorn i båda sorters kastruller på vår spis.
 
Så tjockbottnad som möjligt skulle jag säga. Har poppat i vanliga Trangia-alukastruller och det blir fort bränt i botten när man kör gasbrännaren om man inte är på sin vakt. Men det är gott med popcorn så det kan vara värt att offra lite svinto på :)
 
Risken med aluminium är väl att man bränner hål på den om man inte har nåt i den som absorberar den mesta av värmen. Men man behöver elda rätt hårt för det tror jag.
 

Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg