• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Bli rik!

bekkis; sa:
Fredrik, jag vill tro att det är ditt minne som sviktar, nog fick du väl lära dig enkla ordklasser som verb och adjektiv innan du delade in meningar i satser som huvudsats - bisats?
<ot>
Visst lärde vi oss ordklasserna först men för att kunna använda rätt form av respektive ord så är satsdelarna, dvs. subjekt, predikat, ackusativobjekt, dativobjekt, predikatsfyllnad m.m. mycket viktigt. Huruvida det är huvudsats eller bisats är oftast bara ett hjälpmedel för att ta ut satsdelarna.
När vi analyserade satser (inkl. meningar) så tog vi ut satsdelar och inte ordklasser.
</ot>
 
lots of cash

Man kan även sälja sin kropp som stripteasedansare på statusnattklubb i Chicago. Kan betala av både studielån och jordenruntresa har jag hört.
 
Bilskrot

Att ha en bilskrot verkar vara smart. Ta betalt av kunderna som lämnar in sina bilar och ta (få) betalt när man avyttrar sina saker.

Per
 
Re: Bilskrot

Brune; sa:
Att ha en bilskrot verkar vara smart. Ta betalt av kunderna som lämnar in sina bilar och ta (få) betalt när man avyttrar sina saker.

Jag håller med. De bilskrotare som jag har träffat har alla haft plånböcker tjockare än Bibeln. Att sen folk själva skruvar loss delar gör det hela ännu smartare.
 
1. Ärliga men inte så snabba sättet
Kom på en bra företagsidé medans du sparar pengar till att starta ett aktiebolag och går kvällskurser hur man förvaltar det.

2. Blås folk
Pyramidspel, Healing, Magnetiska skoinlägg, Homeopati, Medium, Sekt osv.

3. Kriminella sättet
Rån, Utpressning, Droghandel, Stöld etc.
 
gifta sig med rik 95-åring

Om man inte har valt rika föräldrar, kan man väl kanske gifta sig med någon rik 95-åring som inte har några arvingar.

Per
 
Detta skall du göra;

1. Köp några hektar granskog och en mindre åkerplätt. Avverka skiten och mal ner barken till ett mycket fint pulver. Spara det i förrådet tills tiden är den rätta.
2. Köp dig en Chanel dräkt (gärna laxrosa) ett käckt läppstift och ett par svarta pumps.
3. Köp följande;
-en spade
-en grov nylonlina
-ett par trädgårdshandskar
-ett spett
-en cykel med kärra
-några stora soppåsar
-silvertejp
-en enbuske
(Köp dessa med kontanter, ICKE med ditt kort!)
4. Gift dig med en TV-personlighet, gärna någon omtyckt sådan med ett fläckfritt förflutet.
5. Gör dig själv berömd genom att glida på din mans framgångar. Lev "lyckligt". God mat och resor till franska rivieran.
6. "Använd" den grova nylonlinan på din sämre hälft, tag på dig handskarna, paketera honom med påsar och tejp, lassa upp karln på cykelkärran, far till din åkerplätt, gräv ned honom med spaden, plantera enen ovanpå.
7. Nu är tiden inne. Tag fram barken och köp små fina påsar för de miljoner du ärft och sälj barken som hälsokost. "Bara blanda med lite fil - du kommer att rasa i vikt!" Köp sedan mer skog för de resterande miljonerna och skapa ett hälsokost-viktminsknings-emperium!
8. Skratta rått och bada i pengar!