Nyss hemkommen från storasjöfallet och en snutt av sarek, under gång har tuggats:
Kornmo (typ digestive)
Torkad frukt (äpple, mango, nektarin, russin och lite jordgubbar)
Torkad varmrökt lax
Torkat nötkött. (endast torkat ej tillagat på annat sätt)
Torkning har skett hemma i den nya Evermaten (kärleken till den är STOR!!! Nånga gånger enklare än att torka i ugn).
Laxen var så pass fet att den har en hållbarhetstid på ca en vecka (härsknar lite sedan, dock inte otjänlig på något sätt). Annars är det inget problem så länge man håller sakerna torra.
Överlag tycker jag det ger mycket mer att gå och käka på torkat kött än på myslikakor men givetvis är det bara subjektiva åsikter, några "mätningar" är inte gjorda.
Laxen var mycket salt och god, men med facit i hand skulle vi ätit den snabbare/torkat den senare.
Den torkade frukten var underbar, det enda som inte blev som det skulle var bananen, där lönar det sig nog häldre att köpa färdigt.