Torkad purjolök

Purjolök är lätt att torka och du kan du använda det till mycket, bland annat till grytor eller varför inte strö över en färdig rätt?

Typ:

Övrigt

Portioner/mängd:

x

Ingredienser:

Purjolök.

Gör så här:

Skiva den fint och separera ringarna från varandra.

Lägg purjolöken på någon form av nät.

Placera nätet på en varm plats.

Låt lufttorka i ca två dagar.

Du kan också torka i torkugn, men det är inte nödvändigt (torka då i 50 grader).

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg