Svamplåda på bröd

Av: Swedish Berman

ett gäng svampar (gärna karl johan el. kantareller)
5-6 kavelduns rötter
en klick smör
vitlök
salt socker peppar
bröd (företrädelsevis barkbröd)

Gör så här:
Stek vätskan ur svampen.Lägg i smör ,stek.
Salta sockra peppra.
Tag ur märgen på kaveldunet.Lägg i pannnan och fräs med vitlök
Salta sockra peppra.
Blanda med svampen som finhackats och lägg på brödet
Typ:

Övrigt

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg