Kom ihåg inloggningen
Har du glömt dina inloggningsuppgifter? Endast nyhetsbrevsprenumerant? Aktivera ditt medlemskap först.
Logga in
Av: Mi
Så enkelt men så gott. Nektariner som steks över öppen eld (går lika bra på sprit/gaskök) är en perfekt avrundning på en friluftsmiddag. Vill man lyxa till det så tar man med sig en vaniljkesella att servera till och lite rostade hackade pistagenötter att strö över.
Efterrätt
1
2 nektariner per person eller mer om man är hungrig. Smör till stekningen ev. Vanilj Kesella och hackade pistagenötter till serveringen.
Dela och kärna ur nektarinerna. Skär dem i mindre bitar (jag föredrar tunnare klyftor för att det ser snyggt ut ) smält lite smör i pannan / muurikkan och lägg i nektarinerna. Låt dem ligga där och götta till sig några minuter tills de blivit lite mjuka. Ta av dem från värmen och servera direkt. Lyxvarianten: Servera med Vanilj kesella och rostade pistagenötter
Av: Mi Publicerat: 2015-12-17