Smarrig Tonfiskröra i baguett

4 ägg
1 rödlök
1 burk tonfisk i olja
4 msk kapris
grovmalen svartpeppar
salt
ca 1 dl majonnäs

Hårdkoka äggen och hacka dem. Hacka rödlöken. Blanda ner tonfisken - mojsa sönder med gaffel. Tillsätt kapris, grovmalen svartpeppar och salt. Tillsätt slutligen majonnäs för att binda samman röran. (Du som är på slanka linjen kan ta hälften lättmajonnäs och hälften gräddfil)

Ta med tonfiskröran på friluftsturen eller pic-nicen. Lägg röran i färska baguetter och drick gärna lättöl till. Det smakar jättebra på friluftsturen eller picnicen.
Typ:

Övrigt

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg