Farfalle Pastasallad

Av: Swedish Berman

75 g färsk spenat
8 st körsbärstomater
200 g Pastella Farfalle, naturell
40 g Pastella Pesto Classico
10 skiva(or) pepperonikorv
1 st rödlök

Tillagning:

1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Spola den i kallt vatten. Skala och strimla löken. Ta bort grova stjälkar och strimla spenaten. Halvera körsbärstomaterna.

2. Dela korven i mindre bitar. Blanda ner Pastella Pesto Classico i pastan. Rör försiktigt ner rödlök, spenat, tomater och korv.

Servera med bröd.
Typ:

Lunch

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg