Senaste artiklar

Ris till 4 pers (3 dl) 2 burkar tonfisk soltorkade tomater torkad paprika basilika oregano, lök Koka riset, tillsätt övriga ingredienser, krydda!
Tunna äggnudlar (koktid 3 min) till 4 pers Torkad kycklingfilé, 2-3 filéer, 5-6 hg färsk eller fryst filé Torkade grönsaker (hittade färdigtorkade på Ica Maxi, en liten påse som hette Fettuccini a ...
Tunna äggnudlar (koktid 3 min) till 4 pers 5-6 hg färsk köttfärs 2-3 morötter 2 lökar 1 buljongtärning 1 msk tomatpuré salt och peppar Matlagningsyoughurt är gott till (men kan ...
700 g Lövbiff Torkad svamp (t.ex trattkantareller) Marinad av: 1½ dl soja 1 msk tomatpuré, 1 pressad vitlöksklyfta, 1 dl vatten Gräddsås i påse Serveras med pasta eller ris Förbered hemma: ...
600 g ryggbiff i små fina bitar Marinad av soja och vinäger 2 tsk curry 2 tsk ingefära 2 tsk socker 1 finskuren vitlök 1 tsk salt 1 dl mjölk (görs av kokosmjölkspulver eller torrmjölk 1-2 dl ...
Såsen: 2 tsk fransk senap, 1 köttbuljongtärning, 2½ dl vatten. Koka upp, red av med potatismjöl eller arrowroot. Stek 1 pkt bacon (140 g). Servera med ris eller pasta.
5 hg rökt renstek (håller sig flera dagar sommartid, och mycket länge på vintern) 1 påse gräddsåspulver (t.ex Blå Band) Mjölkpulver enl anvisning på såspaketet 50 g matfett Torkad svamp, t.ex ...
Kreta har många vandringsleder och är som bäst för vandring i maj månad. Då är också blomsterprakten som bäst. Det är inte många som tänker på att ... 6 kommentarer
Camilla Wikström delar här med sig sex mustiga middagstips som hon använde vid en vinterfjälltur, våren 2002. 8 kommentarer

Sök ord i texten


 

Kommentarer

Senaste kommentarer

Kategorier


Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg