Senaste artiklar
Ris till 4 pers (3 dl)
2 burkar tonfisk
soltorkade tomater
torkad paprika
basilika
oregano, lök
Koka riset, tillsätt övriga ingredienser, krydda!
Tunna äggnudlar (koktid 3 min) till 4 pers
Torkad kycklingfilé, 2-3 filéer, 5-6 hg färsk eller fryst filé
Torkade grönsaker (hittade färdigtorkade på Ica Maxi, en liten påse som hette Fettuccini a ...
Tunna äggnudlar (koktid 3 min) till 4 pers
5-6 hg färsk köttfärs
2-3 morötter
2 lökar
1 buljongtärning
1 msk tomatpuré
salt och peppar
Matlagningsyoughurt är gott till (men kan ...
700 g Lövbiff
Torkad svamp (t.ex trattkantareller)
Marinad av:
1½ dl soja 1 msk tomatpuré, 1 pressad vitlöksklyfta, 1 dl vatten
Gräddsås i påse
Serveras med pasta eller ris
Förbered hemma: ...
600 g ryggbiff i små fina bitar
Marinad av soja och vinäger
2 tsk curry
2 tsk ingefära
2 tsk socker
1 finskuren vitlök
1 tsk salt
1 dl mjölk (görs av kokosmjölkspulver eller torrmjölk
1-2 dl ...
Såsen: 2 tsk fransk senap, 1 köttbuljongtärning, 2½ dl vatten. Koka upp, red av med potatismjöl eller arrowroot.
Stek 1 pkt bacon (140 g).
Servera med ris eller pasta.
5 hg rökt renstek (håller sig flera dagar sommartid, och mycket länge på vintern)
1 påse gräddsåspulver (t.ex Blå Band)
Mjölkpulver enl anvisning på såspaketet
50 g matfett
Torkad svamp, t.ex ...
Kreta har många vandringsleder och är som bäst för vandring i maj månad. Då är också blomsterprakten som bäst. Det är inte många som tänker på att ...
6 kommentarer
Camilla Wikström delar här med sig sex mustiga middagstips som hon använde vid en vinterfjälltur, våren 2002.
8 kommentarer