Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
700 g Lövbiff
Torkad svamp (t.ex trattkantareller)
Marinad av:
1½ dl soja 1 msk tomatpuré, 1 pressad vitlöksklyfta, 1 dl vatten
Gräddsås i påse
Serveras med pasta eller ris
Förbered hemma: Marinera lövbiffen ca 10 timmar, Låt rinna av ordentligt (i durkslag) Torka det råa köttet i ugn, 50 grader, ca. 15 timmar. (Lägg på ett stekgaller gärna med långpanna under).
Ute: Blöttlägg köttet och svampen en bra stund före tillagning. Koka sedan ca 30 min i lite vatten. Häll av vattnet. Gör i ordning såsen och häll den över köttet och svampen. Servera med pasta eller ris.