Vilket kök

Hej,
Jag har under många år använt mig av t-röd och Trangiakök, har sedan gått över till gas.

Båda fungerar bra så länge det inte är vinter. Gasen har låg verkningsgrad när det är minusgrader, man tror att tuben håller på att ta slut, öppnat för fullt utan nån större värme.

Jag har nu införskaffat mig ett bestickställ från Ikea, en kastrull i lagon storlek, ca 1 liter (rostfri från Erikshjälpen, 20kr) och en liten kaffepanna, Trangias minsta. Detta funger hur bra som helst och till en mycket liten kostnad. Eldar med vad som finns tillgängligt, går alltid att finna några torra kvistar och lite näver.
Detta använder jag så länge jag håller mig nedanför trädgränsen.
 

Bilagor

  • 20130324_122301[1].jpg
    20130324_122301[1].jpg
    104.9 KB · Visningar: 453
Hej,

Jag har nu införskaffat mig ett bestickställ från Ikea, en kastrull i lagon storlek, ca 1 liter (rostfri från Erikshjälpen, 20kr) och en liten kaffepanna, Trangias minsta. Detta funger hur bra som helst och till en mycket liten kostnad. Eldar med vad som finns tillgängligt, går alltid att finna några torra kvistar och lite näver.
Detta använder jag så länge jag håller mig nedanför trädgränsen.

Kanske inget man bör satsa på i tältabsiden;)
 

Liknande trådar


Njutvandringar att längta till

Platåberget Billingens unika natur och fina vandringsleder lockar vandringsentusiaster året om.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg