Egentorkad hemmalagad köttfärsgryta med potatis är standard eftersom det är så enkelt att förbereda hemma och laga på fjället. Med en skvätt rödvin i grytan och resten i kocken så tycker jag att det är en hit. Kanske ska nämna att det är jag som är kocken...
Men favoriträtten som ALLTID åker med numer är en kycklinggryta med kokosmjölk, mangocurry och råris.
I princip bestående av en näve diverse torkade prylar (paprika, lök, vitlök morötter, champinjoner, broccoli), currymangomarinerad torkad kycklingfile, råris samt kokosmjölk i "block" (den som är i en blå kartong och fast, ej flytande). Med lite extra currymango och chiliflkes på toppen så är det jädrans gott.
Men favoriträtten som ALLTID åker med numer är en kycklinggryta med kokosmjölk, mangocurry och råris.
I princip bestående av en näve diverse torkade prylar (paprika, lök, vitlök morötter, champinjoner, broccoli), currymangomarinerad torkad kycklingfile, råris samt kokosmjölk i "block" (den som är i en blå kartong och fast, ej flytande). Med lite extra currymango och chiliflkes på toppen så är det jädrans gott.