Som tidigare nämnts, så innehåller vanlig mackbensin en del otrevligheter, som du slipper med alkylatbensin och heptan. Detta framgår med all önskvärd tydlighet av filmen på http://s116.photobucket.com/albums/o8/WILLIAMFGREENE/?action=view¤t=swedentrip2007077.flv
En bieffekt med mackbensin torde bli att köket kräver mer service än med alkylat och heptan. En annan bieffekt är att åtminstone 95-oktanig mackbensin innehåller en del etanol, som skadar kökets o-ringar.
F.ö. varför vill du köra med just mackbensin? Ett bensinkök, som körs på kemiskt ren bensin, går klart billigare än ett motsvarande gaskök.
/Niklas
Mjaaa, såhär va, jag e nästan alltid ute på längre konstigare varianter av resor, macken e alltid öppen och det finns alltid en mack i alla bonnhålor! Finns inte alltid en färghandel eller liknande.. och vill inte släpa på så jekla mycket från start.