• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Väger nu 69.4kg! :o)

Ja visst är det kul.

Man skulle kunna säga att jag började redan i november, med styrkteträning varje dag, samt löppass ett par gånger i veckan. Dock gick jag inte ner i vikt, vilket jag tror berodde på att jag delvis ersatte fettet med muskler.

Men den mest drastiska skillnaden blev men min nuvarande metod, dvs ganska lite med mat (3 mål om dagen med normala portioner), stor kaloriförbrukning där jag har gymnasiepraktik nu (handel/varuplock/lager), och 1 timmes löpning eller snabb gång i lutning på löpband (oftast kombinerat) varannan dag, ca 900 kalorier förbrukas varje gång iallafall.

Har uttökat träningen med att köra core-pass ett par gånger i veckan också.

Det är väl så det ser ut nu. Otroligt skönt att inte vara slut efter en dag på jobbet!

Hur är din historia då?
Ojoj, det var ambitiöst! Jag själv har varit och tränat typ 10ggr totalt på 5 år eller så. Sprungit 4ggr. Gymmat resten av gångerna. Jag är definitivt en soffpotatis. Men igår bröt jag 69kg vallen! Väger nu 68.6kg. Från 75kg vid nyår. Det känns bra. Jag är 175cm. :) Jag har enomt mycket mera energi än förr och mår mycket bättre! Lite koständring kan göra susen märker jag. :)
 
Ok, brytit 69kg vallen. Väger 68.7kg. Helt ok resultat.

Från 75kg i januari till 68.7kg idag. Och jag går ju inte omkring hungrig eller så. Det är skönt att äta sig mätt varje dag, och slippa tänka på kalorier och att banta eller träna. Fri mat i stora mängder är min melodi! :)

Men man måste ju få fuska ibland. Så en gång i veckan så frossar jag precis vad jag vill. Idag och igår vart det hamburgare + popcorn + mycket cocacola på bion. :)
 
Varför vill man gå ner i vikt om man väger 75 kg och är kille?

Jag väger 82 och strävar jämt efter att gå upp i vikt. Genom träning förstås.
 
Jag har lågkolhydrat-"bantat" i samband med mycket och lätt styrketräning och gick ner från 104 kg till under 80, tog ca 4,5 mån hösten 2005. Nu fyra år senare ligger jag kring 85, några sambokilon har kommit till. Jag vill varna lite för de som bantar och kollar benhårt på vågen. Rätt vad det är så har man tappat både muskler och fett och har en kropp som drar mindre i grundläget + att muskler är klart bra att ha. Bättre att skynda lagom men det är svårt när man ser mindre och mindre siffror på vågen.
 
Vad har du gjort för omläggningar i kosten? LCHF?
Åh, det är en lång historia. Jag blev riktigt rejält gravt kattallergisk för 7 år sen, hux flux. Jag hade 2 katter då, och jag har 2 katter än idag. Läkarna sa då, att jag måste göra mig av med katterna annars skulle det bli värre och jag skulle få astma och gud vet vad. De skrämde mig rejält. Jag träffade 2 läkare och en allergolog (dvs specialistläkare på allergier) alla sa att jag måste göra mig av med katterna annars hotade de med allt möjligt. Jag vägrade, och läste på själv. Jag skulle lösa problemet själv.

1 månad senare snubblade jag över mäkta intressant läsning och tänkte lite längre, "men vad händer om..." och så testade jag. 3v senare var symptomen borta. Jag var frisk. Jag har tipsat andra allergiker detta, och alla bekräftar att detta funkar. Pollenallergi, kattallergi, etc. En tjej kunde inte äta frukter, det kliade i munnen, och hon var allergisk mot pollen. Hon testade i 3v och vips så försvann alla hennes besvär.

Och dessutom upptäckte jag att man går ned i vikt, man mår bättre, känner sig starkare, bättre hud, friskare, etc etc etc. Det hela handlar om kosten, men man får äta hur mycket man vill och hur ofta man vill. Min flickväns pappa är lite rund, men nu har han gått ned 8kg på 2 mån. Jag själv gick ned 8kg på 2 mån. Min knubbiga syster gick ned 7kg på 2 mån. Och trinda Patricia likaså. Plus flera andra som jag tipsat. etc etc. Alla har lyckats. Utan att träna förstås. Det handlar bara om att äta rätt. :)
 
Urk. Har varit i Tokyo i totalt 5v. Har gått upp från 68kg till 76kg under den tiden. Urk. Måste gå ned till 68kg igen. Det kommer att ta 2 mån, som vanligt. Sen ska jag börja träna. :)
 
Jag blev riktigt rejält gravt kattallergisk för 7 år sen, hux flux. Läkarna sa då, att jag måste göra mig av med katterna annars skulle det bli värre och jag skulle få astma och gud vet vad.

Jag vägrade, och läste på själv. Jag skulle lösa problemet själv.

1 månad senare snubblade jag över mäkta intressant läsning... 3v senare var symptomen borta. Jag var frisk. Jag har tipsat andra allergiker detta, och alla bekräftar att detta funkar.

Och dessutom upptäckte jag att man går ned i vikt, man mår bättre, känner sig starkare, bättre hud, friskare, etc etc etc. Det hela handlar om kosten, men man får äta hur mycket man vill och hur ofta man vill.

Alla har lyckats. Utan att träna förstås. Det handlar bara om att äta rätt. :)
Nu ser vi fram emot länken till mirakelmedlet/boken/kursen/sekten som gör oss glada, smala, snygga och friska utan att vi behöver anstränga oss eller avstå från något. Eller får man den infon via privat meddelande? Med tanke på att det hela är så enkelt är det förvånande att du inte kan kläcka det ur dig på direkten.

Förlåt mig min skepsis men ditt inlägg låter som reklam som innehålls- och faktamässigt befinner sig ca tre steg under TV-shopreklam av den absolut lägsta formen. Det är till sin anda inte heller förenligt med dina andra inlägg i tråden.
 
Senast ändrad: