• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

UL: Kapa julfläsket

Mitt råd blir detsamma som förra året; planera in nyårsvandringar på någon dryg vecka så är julfläsket ett minne blott;-)

Raskesven
 
Åhå, på det viset! Till skogs alltså. Och där ska man förstås pulsa i djup snö, späka sig med kalorifattig diet, andas in livshotande rök, bära tunga bördor och frysa in på bara skinnet. Nej tack mina herrar, jag tror jag avstår! (Jisses, det låter ju som rena strafflägret!) ;)

Kanelbullsbanta låter trevligare (om det nu bara skulle funka???).

/ G
 
tigertamjaren; sa:
Kanelbullsbanta låter trevligare (om det nu bara skulle funka???).

/ G

Det beror väl på hur långt du cyklar i förhållande till antalet bullar (det där om kredit och debit igen). Vi har en tur med tre 100-metersstigningar med kanelbulle och kaffe på mitten, där försvinner nog en del. En ännu angenämare bantning är att åka till Nove Colli (Italien), Alscace e dy och beta av höjdmeter på dagarna och trerättersmiddagar på kvällarna. Jag har provat Alscase, gick inte ner men midjan blev smal och låren vältrimmade. Sådana turer bör dock förberedas med några hundra mil hemma, så _sätt på dubbdäcken_ ! :)
 
Slog på "weight-loss" på Google och fann icke oväntat många goa uppslag:

1) Siberian Gym - en kur helt i General Raskesvens och Pollans smak?

2) Smalpiller i alla färger och storlekar http://www.natural-balance-4-total-health.com/ etc, etc

3) En 8-veckors kurs i "Weight Loss The Christian Way" http://www.jesusjournal.com/jj_school/

4) Dvd´n Tai chi för viktminskning http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000065U2H/104-0380564-9479966?v=glance

B000065U2H.01._PE10_SCMZZZZZZZ_.jpg


5) Lågkalorisnask http://www.lowcarbyummies.com/

4-choc-LCY-opt.jpg


Etc, etc, etc

Men för tusan, gå inte in på sajterna för då får ni ägna timmar varje dag åt att rensa spam... ;)

/ G
 
Hemligheten ligger i att förbránna mer kalorier án det man intager, om jag fattat det rätt.

84-261-3423-8.jpg


Om man exempelvis láser om Scotts, Schackletons och Wilsons första lânga expedition rakt söderut frân Huts Point vintern 1903, finner man en bra metod att minska i vikt pà ovan námda sátt.
[Ändrat av Malindo 2005-01-10 kl 16:44]
 
Malindo; sa:
Hemligheten ligger i att förbránna mer kalorier án det man intager, om jag fattat det rätt.

Det var ju det jag sa.. Köp ett Trangia, gärna med fotogen tillsatsen för extra sunkig funktion.. Skulle man få igång det så smakar allt fotogen och man vill inte käka ändå..
 
Späkning, späkning, nu får ni allt bestämma er om det ska vara mjukt och snällt att banta eller om det ska svida i skinnet! Stinas förslag på cykeltur i vinodlingslandskap är väl en bra kompromiss möjligen. Har faktiskt testat det i Toscana med vingligt resultat. Men kul var det!

Någon som känner till verkligt udda sätt att gå ner i vikt på?

/ G
 
Boys and girls,
julfläsket äro för den här gången (...) änterligen ett minne blott, och inte nog med det, UL-strävandena har slagit så väl ut att nu även det gamla höstsagget börjar få vika undan!!!

fatman_sm.jpg


Metoden för dessa strålande resultat heter måhända icke helt oväntat FDH-metoden (Friss Die Hälfte = Frossa i Hälften, tack Håkke för namnet!)

På återhörande!

No-More-Mr-Tricot-Stretcher / G



[Ändrat av tigertamjaren 2005-02-01 kl 13:28]