Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Har ibland kört en duossal o en aluminium. Aluminiumgrytan blir varm fortare än titangrytan. Dessutom är titangrytorna tyngre än nuvarande aluminiumgrytor.
Fördelen titan har, är högre värmetålighet. inte viktig för mig i trangian.
/John
Jag brukar ibland röka fisk i en msr stowaway pot. Ett lager granris i botten. Den saltade fisken på granriset. På med locket. På elden eller campingköket ca 25 minuter. Mums.
/John
Tack för alla vänliga uppgifter om vad ni brukat och gillar, men jag är ute efter en sammanställning om jämförande volymer, mått helst både ute och inne, vikt, hänke, lock etc
Själv har jag brukat de vanligaste och gjuten aluminium samt gjutjärn/grov järnplåt.