Första natten i tält med fyraåring

Risgrynsgröt!

Jag och sonen delar på 3 port risgrynsgröt!
Hemma gör jag en blandning av snabbrisgryn, torrmjölkpulver, salt och socker. I tältet kokar jag upp vattnet, till sätter grynen kokar upp och låter svälla. Efter en stund ett nytt uppkok sen är det klart. Tillbehör kanel och socker (blandat och portionsförpackat hemma) samt mjölk (torrmjölk blanda kvällen innan)

Kanske inte världens roligaste frukost men grabben äter med god aptit och man vandrar bra lång på frukosten!
 

Liknande trådar


Vandra i stad och natur: Upptäck Merrell SpeedARC Matis för urban hiking

Vandring i staden – en ny livsstil Urban hiking handlar om att utforska staden till fots och upptäcka dess dolda pärlor. Det är en aktivitet som ...

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg