Första natten i tält med fyraåring

Risgrynsgröt!

Jag och sonen delar på 3 port risgrynsgröt!
Hemma gör jag en blandning av snabbrisgryn, torrmjölkpulver, salt och socker. I tältet kokar jag upp vattnet, till sätter grynen kokar upp och låter svälla. Efter en stund ett nytt uppkok sen är det klart. Tillbehör kanel och socker (blandat och portionsförpackat hemma) samt mjölk (torrmjölk blanda kvällen innan)

Kanske inte världens roligaste frukost men grabben äter med god aptit och man vandrar bra lång på frukosten!
 

Liknande trådar


Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg