• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Flams, trams och räfst

-Patric-; sa:
joo.. men visst är det så.. det folk troligtvis retar sig på är när trådarna blir totalhavererade, ett par roliga inlägg med social anspelning är bara trevligt och skapar en familjär miljö..

Jag ska inte göra misstaget att tycka för mycket i detta känsliga ämne en gång till, men det Patric skriver här är väl precis vad de flesta tycker. Ett litet lagom mellanting mellan att hålla sig strikt till ämnet och totalhavererade trådar.

...Johan...
 
Nu kan jag inte hålla tyst längre...tycker att nivån på utsidan är bra...läser med glädje både helt seriösa diskussioner och de mer sociala och lite halvt havererade.... Om allt ska styras och rättas in i ledet kommer jag nog att lämna utsidan...
Så en bra balans som idag är ypperligt stärkande för både kropp och själ!
 
det här är skitsvårt.. vi pratar omkring varandra misstänker jag.. för att klargöra skall jag använda 2st exempel på trådar..

Tråd 1 är en tråd med mycket goda råd samt med en del roliga inlägg.. en välbalanserad tråd skulle jag säga, den skulle lätt överleva lite mer skämt och sådant:

[ http://www.utsidan.se/vb_forum/showthread.php?threadid=31292&pagenumber=1 ]

Tråd 2 är vad som kallas en totalt urspårad och kapad tråd.. nu är den i fritt forum så det skall vara lugnt men vi kan använda den som exempel, det här tycker jag är väl mycket.. även om jag själv är delaktig i kapningen ;)

[ http://www.utsidan.se/vb_forum/showthread.php?threadid=31039#post187612 ]

kan vi runt dessa diskutera nivån eller?

jag tycker personligen att så länge trådar som nummer 2 inte tar överhand så skall dom få finnas, jag tycker att dom e skitroliga och den tråden verkade ändå inte at leda någonstans..
 
Jag håller med Peter Nermander. Och tycker ibland det är lite mycket tjafs. Såklart det är kul när det är lite skoj i trådarna och inte gravallvar hela tiden, men ibland är det några få som kör en ganska "intern" humor eller kommunikation eller vad det är. Jag personligen brukar inte orka läsa trådar som blivit för långa,(undantaget denna) på nätet söker jag snabb info, socialiserar gör jag irl (så heter det va?).
Nu går jag och dricker öl. På riktigt.
Trevlig helg!