Dagens aktivitet?

Re: Dagens...

joru; sa:
...lugnt återhämtningspass 60 min A1 löp...lite småseg just nu efter lugn vecka med 10-or och ett långpass. Veckan som kommer blir rejälare. Näsa vecka förhoppningsvis en fjällvecka :).

//J

Som mig ungefär :)

Jag sprang 5 km lugnt (dvs A1) och 2.5 km lite raskare idag. A1 är väldigt lugnt = skönt.

Hoppas komma ut i skog och spana efter/fota lite djur & natur, kanske sova ute imorgon. Vore väldigt trevligt!
 
Vandring

Det märks att det är söndag idag... många har hunnit med någon sorts aktivitet...

Lite småseg efter gårdagkvällens 60 års fest, med massor av god dryck och mat lagad av förra årets svenska mästare i matlagning. Helt fantastiskt gott!

Idag var det dags för ännu en tur med packningen inför onsdagens resa till Kiruna och Kebfjällen... Malin och Danne hängde på...

... Det såg länge ut som om vi skulle få en riktigt blöt vandring men väl framme vid parkeringen så kom solen fram och höll sig framme hela turen... som idag blev dryga milen i Paradiset, se http://www.paradiset-hanveden.se/sti.html vi började med Sameslingan, rundade Trehörningen och tog första rasten vid Långsjön, kaffe och kakor... efter ett tag vek vi av på Tornbergsslingan... där hittade vi massor av blåbär, stannade och plockade en halvliter... som just nu blir en härlig blåbärspaj... mötte två andra vandrare och två killar på mtb´s... eller rättare sagt dirthojjar... såg tungt ut...

Avslutade med kexchoklad i solen vid Paradisets raststuga... vi var ute i nästan 3 timmar, packningen kändes bra med min startvikt... på drygt 14kg...

Thomas
 
Re: Vandring

thomalin; sa:
Lite småseg efter gårdagkvällens 60 års fest, med massor av god dryck och mat lagad av förra årets svenska mästare i matlagning. Helt fantastiskt gott!
Kul! Riktigt bra mat är nåt man skulle vilja kunna ge bort i present...

Hann en löptur på kvällen. Nåt slags A3:a på klena ben, med en bra ljudbok. Dock avbröts den av en kvinnas vanvettiga skrik från en lägenhet. Vi kom samtidigt rusande tre stycken som hört det. Hon fortsatte skrika på ett väldigt otäckt sätt, så en av oss ringde polisen medan vi andra knackade dörr. Total kalabalik. Dock visade det sig vara ett barn som satt i halsen, och vars mamma fått panik. När vi hittade rätt lgh skrek barnet som vanligt, så det var nog OK. Men fan vad långsam man är med att gripa in och ringa på ändå! Om ungen haft nåt i halsen, hade det gällt minuter. Om det varit misshandel, kunde det ha gällt sekunder, och då hade vi kommit försent, bara för att man drar sig för att knacka, banka, ropa, rycka i dörrar.
 
Packning...

... av allt som skall till fjällvandringen imorgon... packade extra omsorgsfullt... lite nojjigt eftersom man flyger och inte vet riktigt hur dom behandlar prylarna...

Inhandlade det sista... suturtejp, dextro och teliakontantkort till mobilen.

Hann ta en liten testtur med GPS:en med de nya inställningarna som visar medelhastighet, distans, tid, höjd, klocka och färdriktning... verkar funka bra... blev en kortkort testtur på 2km...

Thomas
 
10 km i Skatås idag igen. Tog det lugnt i början, men vid 5 km sprang en kille om mig. Då blev jag förbannad och hängde på. Vid 8 km drog han dock ifrån, men min tid blev rätt bra. Så jag vill passa på att tacka den killen. :)
 
veckans

söndag tom torsdag.fjällvandring=gå gå gå...
fredag.puttra runt på kvikkjokksdeltat i motorbåt,cykla några km med hunden och simma en stund i sjön hemma sen.
lördag:tränat på gym,mest överkroppen av nån anledning
söndag:promenad med hunden på heden i sommarstugan,löpning i skogen 12km,såg en hare framför på stigen,men vi följdes inte åt.
 
Denna vecka

Måndag 41 km cykel,
tisdag 55 km cykel,
onsdag 1,5 timme paddling
torsdag vila,
fredag 34 km cykel,
lördag 46 km cykel,
söndag 1,5 timme paddling.
 
Minns inte exakt min vecka, men för lite blev det. Idag lunk-orienterat 3 timmar, i alla fall. Har trevligt besök, och då får man inte så mkt idrott gjort :) Handlade fjällmaten igår, och sprang nån timme förr i veckan. Ett par styrkepass har det också blivit. Men, nu är hissen trasig, och det kanske kan räknas som aktivitet att bo på sjätte våningen (ssk när man har en kortbent lapphund att bära upp för alla trapporna!)
 
Bokedalen

Härom dagen gick jag och tjejen naturstigen i Bokedalens naturreservat i Jonsered. 4.2 km med fin lövskog, barrskog, hagar och branter. Det kan rekommenderas! Åkrarna mitt i reservatet är vackra också. Såg en nötskrika.
 
sen sist

måndag.mor 75 år ,en annan nära snart 70=resa bort,tårtor uppvaktning.hundpromead cyklat runt lite
tisdag.till stan och förstöra pengar=en del behövligt+friluftsgrejer,cyklat hundrunda 5km
onsdag,paddlat 1,30,koncert i Storforsen,mors födelsedagspresent.
torsdag:hundrunda
fredag em tom måndag morgon,fjälltur=gå-gå gå.74"kartkilometrar".Hundpromead kvällen.
tisdag:paddelutflykt med sambon 3 tim inkl långt kaffestopp.Sprungit ca 13km
 

Liknande trådar