Bästa kaffet i naturen, hur?

Älskar kokkaffe - överlägset. Iofs inte speciellt förtjust i standardkokkaffesorterana - mellanrost - som finns på ICA..

Men ett gott kaffe med lite smak grovmalt för kokning så är ju det överlägset. Kan rekommendera Alnö Vulcan.
 
Jag tycker inte typen utav kaffe spelar så stor roll. Frystorkat, kokkaffe eller brygg tillredes som vanligt.

Det som dock är av yttersta vikt är att kaffet får koka länge och, om lägereld används, att brygden får utstå en god dos rökgaser (tex att man låter kärlet stå utan lock rakt på elden). Det sistnämnda är det som ger det där extra.
 

Liknande trådar


Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg