Lista senaste kommentarer från alla
Artikel/Blogg: Torka ett lager av grönsaker - redan nu! |
2017-05-16 01:40
från
29351
: Att torka tomater är riktigt trevligt, helt oroligt vad mycket smak det blir av torkad tomat... så himla gott det blir, min favorit grönsak! :) Vet du hur gurka blir med tanke på den innehåller så nycket vatten? Ska prova torka persilja och blomkål i dagarna... Mvh Tommy |
|
Artikel/Blogg: Superenkla energibars |
2016-07-26 09:56
från
larsek
: Har testat. Smakar inget vidare. Ser fram emot fler recept. |
|
Artikel/Blogg: Grundrecept: torka köttfärs |
2016-07-25 17:28
från
dexxent
: Jag åt i våras säkert tre år gammal köttfärs jag torkat själv i ugnen direkt på ugnsplåt. Köttfärsen gjorde jag på krossade tomater och vispgrädde utöver lök och kryddor. Det luktade och smakade bra. Har även torkad fisk kvar från samma tillfälle som jag tänkte äta upp snart |
|
Artikel/Blogg: Grundrecept: torka köttfärs |
2016-07-25 13:35
från
niklaz
: Det är gott så in i bängen jämfört med frystorkat. Jag letade upp en gammal kommentar av mig själv från Stugvärdsgruppen på FB: "Av 2 kg köttfärs, fyra gula lökar och 400 gr tomatpuré blev det 775 gram torkat kvar.". Ett tips jag följde var att krydda mycket starkare än normalt och det funkade väldigt bra, smakade normalstarkt när jag lagade på fjället. |
|
Artikel/Blogg: Energikakor: Kaffebar |
2016-06-16 16:13
från
oldtimer
: Tack för tipset! Verkar vara gott - och så enkelt att t.o.m. jag kan tänkas testa. Oldtimer |
|
Artikel/Blogg: Erics 3 bästa tips på bra vintermat för dagstur |
2016-01-28 16:10
från
Gote de Toresa
: Varmkorvs kombo "3 i 1" Varmkorv i mattermosen. Lägg i den kall. Den värms "på vägen ut". Fyll på med kokande vatten och lite god buljong. eller goda kryddor. En buljongtärning duger gott åt en enliters mattermos, för det ryms bara i en halvliter vatten när man fyllt på med korv. Satsa på en kvalitetskorv. Jag har med mig en sk. cup-nudle som jag fyller på med varma buljongen vid fikapausen. Medans nudlarna står och sväller några minuter så mumsar man på varmkorv. Buljongen går även att dricka som dryck en kall dag. |
|
Artikel/Blogg: Erics 3 bästa tips på bra vintermat för dagstur |
2016-01-24 21:38
från
Daniel-S
: Soppa. En varm, kryddstark soppa, värme i alltid de kyliga dagarna. |
|
Artikel/Blogg: Erics 3 bästa tips på bra vintermat för dagstur |
2016-01-22 17:02
från
8456
: frystorkat eller varmkorv blåbärssoppa sportbröd. |
|
Artikel/Blogg: Erics 3 bästa tips på bra vintermat för dagstur |
2016-01-21 21:28
från
Karolina P
: Termoskorv är en given följeslagare! Det kan barnen äta med tjockvantarna på...dessutom tycker de allt med ketchup är toppen ;) Varm pastasallad är också en favvo, särskilt med kryddstark korv i. |
|