1. Geometrin är inte sällan mer viktig än graden av skärpa. Detta är allra mest uppenbart när det gäller köksknivar.1. Hittills så har de stål jag använder fungerat, förutsatt att geometrin har varit rätt.
Nya knivar med tunna och kanske brända eggar, har flisat och chippat.
Efter omslipning till mer stål bakom eggen, har även dessa knivar börjat fungera.
2. rekommenderat en knivmakare, som han själv har köpt från, när det gäller huggare i 3V.
Tyvärr verkar hans alster vara mkt svåra att hitta nuförtiden.
3. lögn, jag köpte den för att det var kul, men lova att inte avslöja det.)
4. A2 stål med rätt geometri funkar tillräckligt bra för mina behov.
2. Hoppas att du slutligen får tag i en 3V-kniv och dessutom har lust att recensera den här på forumet .
3. Hehe, förstått .
4. A2 är mer än adekvat till det mesta.
~Paul~