Jeobald; sa:
Raskesven; sa:
Idealiskt är att förvara dessa runda brödkakor i stekpannan, om man har någon. Efter drygt två veckors vandring nu i somras hade vi hela osmulade brödkakor efter att förvarat dem i stora titanstekpannan.
Raskesven
.....
Dan: det var ju en tanke... fast det ryms inte så många

. Förövrig självklart att man har stekpanna, var gräddar man annars sitt bröd (har alltid med hemblandad mjölmix...) och steker sin nyfångade fisk

?
Nä, det ryms bara en tjock eller en förpackning tunnare rallarhalvor i stekpannan. Jag brukar klara att hålla typ rallarhalvor hela en till två veckor om jag förvarar dem som botten i min brödpåse, och tänker mig för när jag stuvar packningen. Efter det tas den hela som förvarats i stekpannan, och efter det blir det brödbak, fjällagg, med mjölblandning i stekpannan.
Raskesven