Funderar lite här bara. Du säger att det funkat med gas förut. Var det under samma förhållanden som nu när du testar nu?
Tänder du på precis samma sätt?
Med/utan vindskydd?
Förvärmd brännare eller ej?
Själv hade jag också varit vaksam på omgivningstemperatur. Många kök som funkar lite olika beroende på hur kallt bränslet är, eller hur varm brännaren är när man tänder.
Kanske blir det FÖR bra tryck i tuberna i rumstemperstur, men det var +5 den där gången du minns att det funkade?
Höjd över havet kan också spela roll pga syremängen i luften.
Sen vill man ju att grejerna ska funka i alla förhållanden, men för felsökningen skull är det ju bra att veta.
Tänder du på precis samma sätt?
Med/utan vindskydd?
Förvärmd brännare eller ej?
Själv hade jag också varit vaksam på omgivningstemperatur. Många kök som funkar lite olika beroende på hur kallt bränslet är, eller hur varm brännaren är när man tänder.
Kanske blir det FÖR bra tryck i tuberna i rumstemperstur, men det var +5 den där gången du minns att det funkade?
Höjd över havet kan också spela roll pga syremängen i luften.
Sen vill man ju att grejerna ska funka i alla förhållanden, men för felsökningen skull är det ju bra att veta.