• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Ny webshop?

Mezzner; sa:
Vad? Ingen har huggit på att du klagar på blandning av engelska och svenska i samma stycke som du skriver offtopic bland för övrigt svenska ord!

Det måste ha känts otacksamt när du gjort ett sånt upplägg i ditt inlägg.

Ja det känns liksom disapointing. Tur du dök upp ;-)
 
tjoflöjt

tigertamjaren; sa:
Nä, det är bara att buga sig. Men du Patric, redan vid halv åtta (när en annan kryssar tillbaka över Västerbron på morronrundan) sitter du redan och fingrar på knapparna. Kalvning i natt?

/ G

näää.. får kalvar inte, hur skulle det se ut? men vi släppte på lille Mats i helgen "baggen" å gladare än så kan ingen vara!!
 
Nu var du där igen med dessa söta små djur! Snart sitter vi allihop med våra servetter och torkar oss i ögonen istället för att skriva kloka och insiktsfulla inlägg (utöver vårt storstilade egentliga arbete).

Bättring!

/ G
 
Hallà där!

Det där är inte Putte och Mats, utan Putte och Gladys ute pà galej, làngt frân vakande hálfters vaksamma ögon.

Nej, nu tycker jag vi ska byta ämne och snacka lite om mer djupa grejer.

Kängor?

Mvh / Mats
 
Tja, jag vet bara det jag sett via annonser, kataloger etc. En Italiano som specialiserat sig pà fr.a bergsklättrar-kängor. Ganska fräsig design. Har ej Gore-licens. Testar nu som en av de första med Event i skorna istället. (Hade f.ö. under senaste Outdoor-mássan i Friedrichshafen en ganska sà tjusig ung dam i sitt stând, vilken mer än gárna medelst diverse maskiner förevisade hur bra eVent funkar). Har kört ganska aggresivt pà senaste tiden vad gäller markandsföring, exponering etc., sà fler och fler börjar höra talas om dem... som alla andra italienare är de duktiga pà just detta. Om de är bra eller dàliga har jag dock tyvärr ingen aning om^, eftersom kag aldrig provat dem, ej heller känner eller hört talas om nâgon som testat dem skarpt.

Det var det hela.
 
Utan tvekan fräsiga. Frågan är väl om fräsigheten återspeglar kvaliteten. Bra kängor brukar se basic, oansenliga och inte alls överarbetade ut. Men man kan ju alltid hoppas att det inte gäller i det här fallet. För fräsiga är de!

/ G