• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

lova att INTE klicka på det här inlägget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tror fortfarande inte på det. SAS hade vid luftlandsättning i Desert Storm 96 kilo och då bar de grejer i handen och är liksom ubermänniskor på att bära :)

100 kilo är helt enkelt för mycket.
 
Tror fortfarande inte på det. SAS hade vid luftlandsättning i Desert Storm 96 kilo och då bar de grejer i handen och är liksom ubermänniskor på att bära :)

100 kilo är helt enkelt för mycket.

Visste inte att SAS hade flygningar till Desert Storm? Normalt tillåter inte SAS mer än 25 kg i det incheckade bagaget och 8 kg i handbagaget. Totalt alltså 33 kg. Med en 100 kg ryggsäck blir det alltså 67 kg i övervikt (om man har ett avtagbart topplock som man packar 8 kg i och tar som handbagage). Det blir jättedyrt. Antagligen måste man dessutom förboka om man kommer med så mycket bagage. US-army måste åkt med nån specialbiljett.

Om man istället packar om enligt Fjäderlättarnas evangelium måste ju packningen bli bra mycket lättare än 100 kg. Peter, om du postar din packlista kan vi nog hjälpa till att få ner vikten betydligt. 100 kg är faktiskt för mycket!
 
Jäkla tunnbrö'n!!

100 kg är väl ingenting på fjället?
Bara kaminen väger ju 75 kg!?
Några bira på det så är man snart en bra bit över 100 kg.
 
Jag kollade precis nu på "300". Förbannat dålig film, men skit i det - de grabbarna drar ut i krig iförda enbart gardiner och läderkallingar! Inte så mycket som en kånken på ryggen! Och likförbannat inte bara överlever dom ute i busken, de lagar sina svärd med slägga, städ och hela konkarrongen! Hur fan går det ihop då?! Ikväll är allting helt obegripligt, bäst jag tar en öl till.