Vi åt följande sommaren 2011 när vi gick upp: stadigt morgonmål med gröt, kokt ägg, smörgås pålägg och oboy/kaffe. Halvvägs nudlar, knäckebröd, tunnbröd, ost på tub, choklad, kex och sportdryck, under vandringen egna kaloribars gjorda på knäcksmet och med mycket nötter och russin i, siripirtabletter (för diabetiker). Vid toppstugan varma koppen, bröd med kalles kaviar/medwurst/ost, kaffe och te, choklad, nötter och bars. Pausade efter toppbestigningen i den lilla toppstugan och åt ännu lite smörgås och drack sportdryck. Under vandringen ner drack vi mest och åt lite småplock. Framme vid tältet blev det sen pasta och nattoboy med stänkare innan vi nöjda kröp i sovsäcken efter en fältdusch (varmvatten i en drickaflaska). Vi startade kl 10.00 och var tillbaka 22.15 vid tältet.
Vi var två och hade trangia med oss. Vi fick all mat och alla extrakläder att rymmas i två dagstursryggsäckar.