Kex

Göteborgskex, Kungälv gör fortfarande Kornmo kex. Tämligen mycket fiber och bra till underlägg till fet ost, leverpastej och korv.

go tur
 
Göteborgskex, Kungälv gör fortfarande Kornmo kex. Tämligen mycket fiber och bra till underlägg till fet ost, leverpastej och korv.

go tur
Håller med fullständigt! För många år sedan på en höstvandring tog brödet slut för mig. Hade planerat att proviantera i Alesjaure men de hade också slut på bröd. Vad göra? Två paket Kornmo fick ersätta ett knäckebrödspaket så jag klarade mig till Abisko. Sedan dess följer Kornmo alltid med i ryggsäcken.
/Lasse Å
 
Liknande trådar

Liknande trådar


Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg