Jakten på Knorr Spaghetteria

Peston har ju passande namn - det är den med basilikan - man väljer ju svältdöden hellre
fast man är hungrig

Jag valde faktiskt hellre peston (åtminstone halva) den gång jag provade. Känns som ett felval så här i efterhand, för då hade jag också sluppit den bihåleinflammation
som plågar mig nu.

När vi ändå är i gång om ÖB så har de också några ris-och-kycklingrätter som inte är frystorkade men som ändå håller flera månader. En påse ris, en påse kycklinggrejs, vilka man värmer i vatten. Plockar man påsarna ur kartongen tar de inte mycket plats. Förvånansvärt ätbart. Dock bara runt 400 kcal, men bra variation från frystorkatslabbet då och då.

Står om den här http://www.utsidan.se/forum/showthread.php?t=68354
 
Köpte in två Kitchen 88 - skall prova dom - ger c:a 430-450 Kcal otrimmade med lite olja.

Rätt ok för 20 spänn - plockar man bara med påsarna så är vikten/volymen inte alls helt fy skamm.
En oljetrimmad dubbelportion bör ge en bit bortanför 900Kcal för 40 kr vilket är mycket bra pris/vikt förhållande.
 
När jag frågade idag på min lokala ICA butik efter andra smaker än carbonara, fick jag beskedet att ICA som koncern enbart har carbonaran och bolognese i sitt sortiment.

Jag skall försöka kontakta Knorr och fråga vilka kedjor som tar in de resterande tre.
 
Kan inte hjälpa till med inköpsställen i Sverige, men då jag var i Tyskland i våras blev jag glatt överraskad då affären jag besökte, för att handla starkare varor..., hade 5 olika sorter med Knorr Spagettheria till ett billigt pris! Kan säga att det blev fler påsar från Knorr än flaskor med sarkt innehåll vilket inte var planen från början... ;)
 
När jag frågade idag på min lokala ICA butik efter andra smaker än carbonara, fick jag beskedet att ICA som koncern enbart har carbonaran och bolognese i sitt sortiment.

Jag skall försöka kontakta Knorr och fråga vilka kedjor som tar in de resterande tre.

Försöka duger, jag har mailat dem och frågat i samband med att jag skapade tråden men fick tyvärr inget svar.
 
Av de 5 olika smaker jag testat är nog Broccoli-Mozarella är den som smakar bäst, följd av Spinachi. Bolognese var mindre rolig, de andra 4 smakerna är bättre.
 
Jag har tidigare mejlat Knorr ang Spaghetteria men inte fått något svar, nu ställde jag frågan om var man får tag på de övriga smakerna på deras FB sida, man får se om de svarar där.
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
joanna Jakten på Seltons kikärtsmjöl Friluftsmat 17
tango Tips på god varm energidryck - pulver Friluftsmat 16
vandrafjäll När det krävs över 4000kcal/dag. Är det möjligt? Friluftsmat 70
Snödrivan Fritera på kajakturen Friluftsmat 1
Ismo Jojkman Popcorn på trangia Friluftsmat 6
Tobbe C Créme fraiche på cashewnötter som fjällmat Friluftsmat 6
camoscio Proviantering på cykeltur Friluftsmat 3
Livetiskuggan Varm macka på stormkök Friluftsmat 17
Onesport Tips på turgodis Friluftsmat 12
Limmet Frystorkat på Xxl-rea Friluftsmat 10
HjälpAttVäljaStormkök [Hjälp] Tips på stormkök för 1-2 personer? Friluftsmat 36
Livetiskuggan Alternativ på samma ingredienser Friluftsmat 7
Stordrulen Beef Jerky på Älgkött. Friluftsmat 0
nature_epicurean Laktosfri mat på vandring Friluftsmat 7
Lea94 Specialkost på vandringstur Friluftsmat 11
AnteÅ Såg att denna kommer på Lidl (mattork) Friluftsmat 6
aronwidforss Potatisgratäng på spis? Friluftsmat 14
KimmyA Reducerat vin på vandring Friluftsmat 10
danisko Storlek på Excalibur mattork Friluftsmat 4
Anders V Budgett-muurikka på Lidl Friluftsmat 5
Brankenfnatt Recept på torkad middagsmat Friluftsmat 4
Knallarn Vilken är er favoriträtt på fjället/i skogen? Friluftsmat 15
Annicka Veganmat på vandring made easy Friluftsmat 7
Askel Recept på fryspåsmat Friluftsmat 5
avslutatmedlemskap160620 Priser på mat i STF stugor Friluftsmat 3
nicko_ Problem att hitta recept på gryta av kyckling eller kycklingfärs Friluftsmat 0
Askel Hållbarhet på torkad, vakuumförpackad och sedan fryst Friluftsmat 6
Sk0gsmulle Vandring på Island, frystorkat från Sverige? Eller köpa på plats? Friluftsmat 0
KLAGER Många glömmer att träna på friluftsmatsätning Friluftsmat 7
KGoransson O-ring på gasflaskan? Friluftsmat 5
HELLRIK Frystorkat på KALLT vatten? Går det är äta? Friluftsmat 19
Caminista En typisk maträtt på min fjälltur Friluftsmat 2
disgruntled Tips på små behållare till salt och kryddor? Friluftsmat 32
jokkjim Tips på hållbar förvaring av mat på turen. Friluftsmat 0
såg Mat på vintern Friluftsmat 9
Elvah Bästa mjuka brödet på fjällvandring? Friluftsmat 62
GuloBorealis Lyxmat på fjället Friluftsmat 16
Davva2 Vattenförvaring på vinterturer Friluftsmat 11
Davva2 Lyxmat på vinterturer Friluftsmat 23
ironmountain Tips på lyxig dagstursmat. Friluftsmat 21
Tagetes Tips på websida med ute-mat! Friluftsmat 0
avslutatmedlemskap160620 Hållbarhet på ägg Friluftsmat 22
lyckegard Vegetariska rätter att tillaga på gaskök Friluftsmat 9
article Angående matlagningen på flerdagars vandring Friluftsmat 14
avslutad160426 Förslag på "Vild" 3-rätters i helgen Friluftsmat 8
I.Morgan Stekar på fjället Friluftsmat 12
joanna Vandrarnas crossover cuisine - gott & praktiskt från hela världen (fyll gärna på!) Friluftsmat 58
sigvardsdotter tillaga potatisgratäng på trangia? Friluftsmat 4
Jocke434 Om du kunde ta med dig kylvaror ut på tur, vad skulle du ta med dig? Friluftsmat 23
RBG Hållbarhet på torkad köttfärs? Friluftsmat 17

Liknande trådar


Njutvandringar att längta till

Platåberget Billingens unika natur och fina vandringsleder lockar vandringsentusiaster året om.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg