Men varför skulle man behöva något annat argument än att "en slö kniv är ingen kniv"?
För min del är slöa knivar klart farligare än vassa.
Slöa knivar är farliga eftersom de får mig att vilja göra tusen nålar på ägaren.
Särskilt om man står hemma hos nån och ska laga mat i vänners lag, och blir tvungen att krossa lök och tomat bara för att knivens ägare förvarar sina knivar tillsammans med vispar, påsförslutare och skedar med ostformade handtag i en låda (extra jobbigt är det om det är dyra matlagningsprogramsknivar).
Sen kan väl en anledning till att man oftare skär sig på vassa knivar vara att man helt enkelt inte jobbar med slöa knivar (förutom när man krossar grönsaker hos kompisar)?
[Ändrat av Nordesjö 2006-10-23 kl 09:45]
För min del är slöa knivar klart farligare än vassa.
Slöa knivar är farliga eftersom de får mig att vilja göra tusen nålar på ägaren.
Särskilt om man står hemma hos nån och ska laga mat i vänners lag, och blir tvungen att krossa lök och tomat bara för att knivens ägare förvarar sina knivar tillsammans med vispar, påsförslutare och skedar med ostformade handtag i en låda (extra jobbigt är det om det är dyra matlagningsprogramsknivar).
Sen kan väl en anledning till att man oftare skär sig på vassa knivar vara att man helt enkelt inte jobbar med slöa knivar (förutom när man krossar grönsaker hos kompisar)?
[Ändrat av Nordesjö 2006-10-23 kl 09:45]