Lista senaste kommentarer från alla
Artikel/Blogg: Introduktion till gourmetmatlagning i vinterfjäll |
2021-06-20 13:07
från
neabjork
: Seriöst att man ska hälla ut billigt vin i toaletten för att återanvända tetran? |
|
Artikel/Blogg: Introduktion till gourmetmatlagning i vinterfjäll |
2015-09-01 17:18
från
thureb
: Det vattnas i munnen! |
|
Artikel/Blogg: Introduktion till gourmetmatlagning i vinterfjäll |
2012-01-25 00:59
från
samohtII
: Låter väldigt gott. Men lite för avancerat för mig att laga utomhus. Undrar om man kan frystorka rätten och sedan bara värma och tillsätta vatten och vin... :p |
|
Artikel/Blogg: Kyliga påskfjäll |
2011-01-23 14:25
från
Kal-P-Dal
: Bra skrivet! Jag är inte vandrare, har ännu inte provat det. Men detta var/blev nästan onödigt spännande. Om jag någonsin ger mig ut på vandring kommer jag ha bra lampor, bra batterier och en GPS med på färden. Mobiltelefon också, även om mottagningen verkar vara sporadisk på vandring. Det blev en våldsam felbedömning på färdtiden. Tur att det gick bra! |
|
Artikel/Blogg: Kyliga påskfjäll |
2011-01-17 07:07
från
(avslutat medlemskap)
: Frågan bör ju alltid ställas om hur stora marginalerna är. I boken Vinterfärden av Fält så påtalar han att marginalerna minskar snabbt med ökande kyla. I boken Okända Fjäll skrivs det om Anaris olyckan och det är skrämmande läsning. Finns även lite i denna skrift sidan 144 http://goo.gl/kYpy9 |
|
Artikel/Blogg: Kyliga påskfjäll |
2011-01-16 18:33
från
Strykarräven
: Hade en liknande tur i vbtn-fjällen, ensam på väg söderut längs kungsleden från Ammarnäs. Stigningen på 700 m skulle avverkas under en eftermiddag, men sjunkande temp, hård motvind och drevsnö gjorde att jag inte kunde hålla schemat trots att jag tog i så svetten lackade. Fick åka bitvis i dunjackan (med ryggsäck, ägde ingen pulka som fattig student), uppför i -15 och vind. Dunjackan soggade ihop av fukten, och i mörkret med en liten Tikka kände jag mig rätt liten och ensam. Fantastiskt hur katastroftankarna kan rasa ihop över en när sånt händer! Dock tror jag det är lärorikt, och precis som det visade sig för er så fanns det ju ändå marginaler. |
|
Artikel/Blogg: Kyliga påskfjäll |
2011-01-15 23:38
från
(avslutat medlemskap)
: Bra berättelse. Man skall inte leka med -25 och mörker... |
|
Artikel/Blogg: Kyliga påskfjäll |
2011-01-14 17:02
från
äventyrssugen
: Vackert och kusligt på samma gång. Som Håkan skriver, marginalerna är inte stora när det blir så kallt. |
|
Artikel/Blogg: Kyliga påskfjäll |
2011-01-14 14:51
från
Håkan Friberg
: Det är bra att bli påmind om att det faktiskt är ganska små marginaler mellan spännande och farligt. Tur att flickan stannade hemma. |
|
Artikel/Blogg: Introduktion till gourmetmatlagning i vinterfjäll |
2010-09-25 10:29
från
grappen
: Underbart! Tänker göra premiärförsök på vintertältning kommande säsong och detta gjorde ju inte saken sämre. Om man har köttet i armhålorna medans man skidar borde det bli extra mört! MVH//Jonas |
|
Artikel/Blogg: Introduktion till gourmetmatlagning i vinterfjäll |
2010-06-10 22:34
från
daniel80
: Mycket rolig och inspirerande läsning! :-) Får nog bli något liknande i sommar. Fast då skippar jag nog att värma ölen... |
|
Artikel/Blogg: Introduktion till gourmetmatlagning i vinterfjäll |
2010-05-23 10:17
från
seobserver
: Bra tipps och gotterecept, du skapar munvatten och längtan... |
|
Artikel/Blogg: Introduktion till gourmetmatlagning i vinterfjäll |
2010-05-20 16:40
från
thureb
: Nu blev jag hungrig. |
|
Artikel/Blogg: Introduktion till gourmetmatlagning i vinterfjäll |
2010-05-20 10:14
från
Niklas L
: Äntligen lite riktig matlagning!! |
|
Artikel/Blogg: Introduktion till gourmetmatlagning i vinterfjäll |
2010-05-19 12:41
från
(avslutat medlemskap)
: Bra jobbat.,,,, |
|