Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Jag tar alltid med en Out Meals "blötmat", tycker de flesta är riktigt goda men chicken Masala är grym. Väger en del jämfört med torrmat men den är så god att det är värt det.
Blötmat när det är eldningsförbud.
Annars blir det råvaror som tillagas över öppen låga.
Som rotfrukter, kött och fisk.
Tycker all mat är godare ute i naturen.
Jag tar alltid med en Out Meals "blötmat", tycker de flesta är riktigt goda men chicken Masala är grym. Väger en del jämfört med torrmat men den är så god att det är värt det.
Chicken Masala! När man inser man ska äta den rackaren till middag kommande tre dagar är det inga glada miner. Har du testat andra märken än just Out Meals? Jag tycker att Blåband är generellt bättre även om Out Meals har några goda.
Bryggkaffe filter brukar oftast få följa med ut. Även torkat kött, nötter, kryddor.
Favorit är ägg, steka eller koka.
Varma koppen hallon blåbär, som dryck eller som komplement till havregrynsgröten.
Chicken Masala! När man inser man ska äta den rackaren till middag kommande tre dagar är det inga glada miner. Har du testat andra märken än just Out Meals? Jag tycker att Blåband är generellt bättre även om Out Meals har några goda.
Jadå, Blå Band är lika goda som Out Meals.
Brukar bara ta med en "blötmat" just p.g.a vikten, tycker det är värt att ha en riktigt god middag. Varför äter du samma maträtt 3 dagar i rad ?
Kaffe är alltid med men vad som är gott för min del varierar med säsong och vad jag råkar vara sugen på. Jag gillar också att leta mat i naturen så på någon ö kan det bli fräst strandkål, målla eller stuvade nässlor med vild gräslök. I skogen kanske jag hittar svamp eller något gott grönt att koka ihop. Då har jag haft med olja, vitlök och salt. På det kommer jag långt.
Bryggkaffe filter brukar oftast få följa med ut. Även torkat kött, nötter, kryddor.
Favorit är ägg, steka eller koka.
Varma koppen hallon blåbär, som dryck eller som komplement till havregrynsgröten.
Jadå, Blå Band är lika goda som Out Meals.
Brukar bara ta med en "blötmat" just p.g.a vikten, tycker det är värt att ha en riktigt god middag. Varför äter du samma maträtt 3 dagar i rad ?
Har den "förmånen" i mitt jobb. Menyerna kommer kartongvis och att dela upp det för att folk ska få någon form av smakvariation är oftast långt ner på någons priolista.
Efter det att jag flyttade till Kalix från Huskvarna så fick jag lära mig att torka älg- och renkött. Det har alltid följt med mig ut i ryggsäcken vid skogsturer och under jakten på hösten. Utan att skryta så blev jag riktigt bra på det, men tyvärr så fick jag sluta med det p g a det höga saltintaget. Detta upptäcktes vid ett läkarbesök.
Ni kan läsa i tråden nedan även om jag inte har nämnt det precis.
Givetvis så finns kokkaffe, kaffekanna och ved finns i skogen.
9 l vatten 6 dl grovsalt 1,5 dl socker Koka upp vatten, grovsalt och socker så att det löser sig i vattnet och rör om samtidigt. När detta är gjort tar Du bort kastrullen från plattan och ställer den på kylning. Förslagsvis ute och utan lock så går det fortast. Köttet ska vara delat och tinat inn...